maandag 19 december 2011

Go 4 GOO



GOO GOO GOO
De bedoeling van de GOO workshops is om met een doorgaande groep (hiermee bedoelen we dat mensen kunnen stoppen wanneer ze willen maar dat mensen ook kunnen inspringen.) op vaste tijdstippen samen te reflecteren over bepaalde thema’s.
We gaan met de hulp van de paarden experimenteren en exploreren over bepaalde thema’s die leven in de groep. Paarden zijn de
De workshops worden begeleid door 2 personen namelijk een “mensenspecialist met paardenkennis” en een “paardenspecialist met mensenkennis”.
Er zullen eenvoudige opdrachten met paarden uitgevoerd worden. Er wordt niet op de paarden gereden, alles gebeurt van op de grond. Er is geen kennis van paarden vereist.


 Kostprijs: 75 € per workshop (inbegrepen: begeleiding, gebruik paarden, 2 consumpties)
We vragen wel een minimum engagement van 3 keer. We verwachten een serieus engagement om te komen. Indien iemand niet kan komen, wordt dit op de vorige bijeenkomst gemeld. Indien hij pas later weet dat hij niet kan komen, wordt dit minstens een week op voorhand meegedeeld (tenzij bij overmacht). Indien dit niet gebeurt - tenzij bij overmacht - is het voorziene bedrag verschuldigd.
Bij te slechte weersomstandigheden kan de workshop geannuleerd worden en verzet worden naar een latere datum.
 Startdatum eerste GOO: zaterdag 11 februari 2012 van 9u tot 12 u. (In principe zal de GOO 1 x per maand op zaterdag voormiddag doorgaan).
SCHRIJF TIJDIG IN
 Locatie: Manege Doorne Landen, Hallebaan 23, 2520 Oelegem.
 Deelnemers: Minimum per workshop 5 personen, maximum 12 personen
 Thema’s: Het thema van de eerste workshop staat nog niet vast. De deelnemers kunnen op voorhand een thema inbrengen.
Voor verdere inlichtingen: Ingrid Hens en Luc Van Hoecke
info@reflections-online.be
tel: +32 (0)3 646.99.08

Geen opmerkingen: